Vonji in oblike

OSVEŽILEC ZRAKA

Vonji osvežilcev zraka za avto

Zaradi visoke kvalitete in razumne cene smo postali zelo uspešni proizvajalci osvežilcev zraka. Leta izkušenj in poudarek na inovaciji so nam dali priložnost usmeritve na razvijanje novih dišav, tako sadnih kot cvetličnih. Našim strankam tako ponujamo široko paleto različnih vonjav iz katerih si lahko izberejo prav svojo za osvežilec zraka. Na tej strani o osvežilcih zraka za avto si lahko pogledate nekatere iz naše ponudbe dišav za osvežilce zraka.Za vsako vašo promocijo si lahko izbereto drugo, posebno dišavo. Tako velike ponudbe osvežilcev zraka ne najdete nikjer drugje!

Sadne dišave

Sadne vonjave: limona, pomaranča, ananas,zeleno jabolko, rumena melona, papaja, jagoda

Cvetlične in druge dišave

Cvetlične in druge dišave: vrtnica, orhideja, lotos, vijolica, sončnica, kaktusovi cvet, lavandula, bor, sandalovina, šipek, rožno olje, gozd,
kava, mleko, čarovnija, orientalni vonj, oliva

OSVEŽILEC ZRAKA ZA AVTO

Oblike osvežilcev zraka za avto

V naši ponudbi osvežilcev zraka za avto so stotine osvežilcev za avto različnih oblik. Na tej strani si lahko ogledate nekatere izmed njih in se pustite inspirirati.Lahko si izberete katerega izmed njih ali pa predložite popolnoma svoj osvežilec zraka za avto, ki vam ga izdelamo po meri.
Zaradi možnosti izdelave osvežilcev zraka za avto po naročilu vam omogočamo ustvariti popoln reklamni predmet. Lahko si izberete takšeno obliko osvežilcev zraka za avto, ki se natanko ustreza vaši promociji in slovesu vašega podjetja. Ni nobene potrebe za prilagajanju ponudbi, ko se ponudba lahko prilagodi vam! Zadostuje le izbrati pravo podjetje – to naše! Naročite si svoje osvežilce zraka za avto preko našega kontaktnega obrazca!