Promocijski robčiki v škatli

Robčki v škatli

PROMOCIJSKI ROBČKI V ŠKATLI

Custom made tkiva škatle se lahko uporablja v vseh primerih in povsod. Kot vsakdanjega predmeta, je priročen in se lahko uporablja doma, v pisarni, hotel, avto in restavracije. Škatle tkiva papirja so tudi zelo močno oglaševalsko orodje za vsako industrijo. Meri tissue papir polje ponuja velik sam pano za prikaz vaše sporočilo in logotip in hkrati ponuja veliko vrednost.

Nudimo po meri narejene tkiva škatle z različnimi nadevi, tkiva tiskanja konfiguracije, da bi ustrezala strankam za individualne potrebe. Izbirate lahko med spodaj papirja tkiva polje za vašo promocijsko akcijo za promet.

PROMOCIJSKI ROBČKI V ŠKATLI kocka

Promocijski robčki pakirani v škatli so izdelani iz 100% lesne celuloze in so primerne za kopalnico, kuhinjo ali spalnico ter popestrijo dom. Vtisnjen logotip ali sporočilo pritegne kupce.
Velikost: 10 x 10 x 10 cm
Pakiranje: 80 kosov v škatli

PERSONALIZIRANI PROMOCIJSKI ROBČKI V ŠKATLI

Personalizirane škatle z robčki so edinstvene in ustvarjalne. Robčki so izdelani iz 100% lesne celuloze. Z visoko kakovostjo in posebnih oblik, bodo te škatle za robčke sigurno pritegnile pozornost kupcev. Na voljo različne oblike in velikosti.

Velikost: 10 x 10 x 10 cm
Pakiranje: 80 kosov v škatli

PROMOCIJSKI ROBČKI V TRIKOTNI ŠKATLI

Po meri izdelane škatle so lahko različnih oblik. Tudi trikotnih. V barvah lubenice so odlični za poletno osvežitev. Podarite jih kot promocijsko darilo. kupci bodo hvaležni saj je to zelo uporabno darilo.

Velikost: 15,2 x 11,7 x 13 cm
Pakiranje: 80 kosov v škatli

PROMOCIJSKI ROBČKI V ŠKATLI KNJIGA

Škatle za robčke oblikovane v knjigo so dekorativne in uporabne. Edinstvena zasnova in visoka kakovost so potiskane škatle za robčke v obliki knjige idealno darilo za potrošnike.

Velikost: 23,5 x 13,5 x 6,8 cm
Pakiranje: 80 kosov v škatli

PROMOCIJSKI ROBČKI V ŠKATLI z LOGOTIPOM

Škatla in robčki narejeni iz 100% lesne celuloze, potiskani z logotipom podjetja so uporabnji kjerkoli.. V restavraciji, pisarni, doma, avtu,..

Dimenzije: 20 x 20 cm
Pakiranje: 100, 150 ali 200 kosov v škatli

PROMOCIJSKI ROBČKI V RECIKLIRNI ŠKATLI

Škatla za robčke ki je izdelana iz reciklirnega materiala. Je trajen in primeren za ponovno uporabo, zato ga lahko uporabljate dalj časa. Natisnemo logotip kamorkoli na škatlo želite.

Mere: 18.5mm x 17 cm
Pakiranje: 100, 150 ali 200 kosov v škatli